Beheer je content met WordPress

Geplaatst op: 20 januari 2017, in: - Geschreven door: Iris Dingelstad

In de online jungle zijn er veel goede content management systemen, de ene webbouwer heeft een andere voorkeur dan de ander. Razend richt zich voornamelijk op WordPress als Content Management Systeem (CMS) voor websites en neemt je graag mee in deze beslissing.

Wij hebben gemerkt dat het belangrijkste element van een Content Management Systeem voor onze klant is dat het vrij beschikbaar is, en dat ze nergens aan vast zitten. Voor Razend is het belangrijkste aan een Content Management Systeem dat het veilig is, goed wordt doorontwikkeld en flexibel is tijdens het ontwikkelen van een website.

Al deze wensen komen samen in het Content Management Systeem van WordPress, en daarom is dit CMS voor Razend de beste keuze.

Open source

WordPress is vrij toegankelijk voor iedereen. Het systeem wordt frequent voorzien van beveiligings update en het team van ontwikkelaars blijft doorontwikkellen waardoor je na elke grote update gebruik kunt maken van nieuwe en handige features.

Zoekmachines houden van WordPress

Goed ontwikkelde websites met een WordPress-CMS worden snel en goed geïndexeerd door zoekmachines. De kracht in de eenvoud van het systeem en de WordPress code, beknopt en snel. De WordPress code is ontworpen om het indexeren door zoekmachines moeiteloos te faciliteren.

Gebruiksvriendelijkheid

De gebruikersomgeving van WordPress krijgt al vele jaren veel lof toebedeeld om de simpele reden van eenvoud en gebruiksvriendelijkheid. Dit is terug te zien in de markt, waar wereldwijd ongeveer 75 miljoen websites gebruik maken van WordPress als Content Management Systeem.

Schaalbaar

WordPress is schaalbaar en biedt mogelijkheden voor maatwerk. Zo biedt WordPress de mogelijkheid om eenvoudige koppelingen te maken en kunnen er meerdere websites binnen 1 omgeving actief zijn via een WordPress Multisite installatie. De ontwikkelaar van een site kan zelf codering toepassen voor een zeer specifieke wens die niet beantwoord kan worden middels een bestaande plug-in zonder problemen met updaten.

Community

Webontwikkelaars houden van WordPress, ze besteden jaarlijks op vrijwillige basis vele uren aan het verbeteren van de dienst. Het is deze liefde die er voor zorgt dat er een heuse WordPress Community is ontstaan waarin veel wordt samengewerkt. Nieuwe inzichten en andere informatie wordt gedocumenteerd gedeeld met anderen in het netwerk. Zo werken ontwikkelaars van over de hele wereld bijvoorbeeld samen als zij een nieuw beveiligingslek ontdekken, wat resulteert in een oplossing binnen enkele uren.

Een voorbeeld is WordPress versie 3.8 waar 188 developers hebben samengewerkt!

Testing

Vanwege het grote aantal gebruikers, en de daarbij horende bezoekers, heeft WordPress als CMS een rijke groep testers. Een probleem wordt hierdoor snel gesignaleerd en de WordPress Community kan direct aan de slag om een oplossing te vinden.

Samenvattend

Razend heeft een grote hoeveelheid websites voor klanten met het Content Management Systeem van WordPress in beheer. Daarnaast leveren wij maatwerk om zo aan de wensen van onze klanten tegemoet te komen. Met deze werkwijze garanderen wij dat je jouw website altijd kunt blijven doorontwikkelen in vrijheid.

Heb je interesse in een professionele WordPress website? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Meer informatie

Wil jij weten hoe Razend werkt aan gebruiksvriendelijke websites en wat we daarin voor jou kunnen betekenen? Je kan ons vrijblijvend contacteren voor meer informatie via info@razend.net of telefonisch 0475 – 217 175.