Hosting en domeinregistratie

Wij denken graag met je mee bij het bedenken van een passende, originele, domeinnaam voor jouw website en helpen je in de keuze van het juiste hosting. Vanuit de expertise online marketing en kennis van de techniek adviseert Razend hoe je jouw doelstellingen op efficiënte wijze bereikt met een online identiteit die bij je past.

De juiste domeinextensie

Een jouwdomeinnaam.com- of jouwdomein.nl-adres ligt natuurlijk het meest voor de hand, maar wij registreren ook ruim 450 andere domeinextensies. Kies bijvoorbeeld voor jouwdomein.boutique, jouwdomein.properties, jouwdomein.consulting, jouwdomein.rocks of jouwdomein.online voor een opvallende naam.

Hosting

Onze VPS-hosting (Virtual Private Server) is een betrouwbare oplossing voor de kleine tot middelgrote website / webshop. Deze hosting is snel, stabiel, veilig en volledig in eigen beheer waardoor we topprestaties kunnen garanderen. Veel bedrijven hanteren allerlei pakketen met een beperkt aantal MB’s aan opslag en bandbreedte. Razend houdt het graag eenvoudig en biedt voor elke klant een ongelimiteerd hostingpakket aan.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden en welk pakket het meest geschikt is voor jou, of heb je specifieke wensen? Neem dan contact met ons op, wij beantwoorden graag al je vragen om tot een passend voorstel te komen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.