Webshops

Razend gelooft in de kracht van aantrekkelijk en doelgericht ontwerp en zet daarom in op betrouwbare webshops in de identiteit van jouw organisatie voor optimaal bereik van je doelgroep. Want een goede webshop is jouw online visitekaartje

Gebruiksvriendelijke webshops

Opencart webshopsHet belangrijkste doel van jouw webshop is om je doelgroep te faciliteren in een naadloos aankoopproces. In overleg zorgen wij voor een logische structuur en correcte inhoud van de webshop. Ons streven is dat de bezoeker van jouw webshop altijd binnen 2 tot 3 klikken de gezochte informatie moet kunnen vinden.

Goed vindbare webshop

Een goede webshop begint bij een goed vindbare webshop. Razend zorgt ervoor dat de zoekmachines uw webshop goed kunnen vinden en kunnen doorzoeken. Dit draagt bij aan een hogere notering in de lijst met zoekresultaten.

Beheer en techniek

Jouw nieuwe webshop is eenvoudig te beheren via de gebruiksvriendelijke eCommerce software OpenCart of de WordPress plugin; WooCommerce. Wij adviseren je over toepassingen zoals de integratie van handige bestelformulieren, betaalmogelijkheden en het toevoegen van nieuwe producten. We richten vervolgens de achterkant van je webshop zo in dat je na een korte instructie meteen aan de slag kan met het beheren van je webshop.

 

Wil je meer informatie over de mogelijkheden van een webshop, of heb je specifieke wensen? Neem dan contact met ons op, wij beantwoorden graag al je vragen om zo tot een passend voorstel te komen.