Webdesign

Razend gelooft in de kracht van een functioneel en stijlvol ontwerp en zet daarom in op gebruiksvriendelijke websites die naadloos aansluiten bij de identiteit van jouw organisatie en die zorgen voor een optimaal bereik van je doelgroep. Want een goede website is jouw online visitekaartje.

Gericht op conversie

Een website heeft vaak een of meerdere doelen, namelijk informeren, activeren of verkopen. Razend onderzoekt samen met jouw organisatie welke ‘call-to-action’ er centraal moet staan en implementeert dit vervolgens in de nieuwe site. Enkele voorbeelden:

  • Het plaatsen van een terugbelverzoek
  • Het doen van een offerte aanvraag
  • Het inschrijven voor een cursus
  • Het downloaden van een brochure

Gebruiksvriendelijke websites

Het belangrijkste doel van een website is om je doelgroep te bereiken met de juiste informatie. In overleg zorgen wij voor een logische structuur en correcte inhoud van de site. Ons streven is dat de bezoeker van jouw website altijd binnen 2 tot 3 klikken de gezochte informatie moet kunnen vinden.

Goed vindbare websites

Een goede website is goed vindbaar. Razend zorgt ervoor dat de zoekmachines uw site goed kunnen vinden en kunnen doorzoeken. Dit draagt bij aan een hogere notering in de lijst met zoekresultaten.

Beheer en techniek

Jouw nieuwe website is eenvoudig te beheren via het opensource Content Management Systeem (CMS) WordPress. Razend richt de achterkant van je website zo in dat je na een korte instructie meteen aan de slag kan met het beheren van je website.

Razend ontwikkelt volgens de W3C webstandaarden en gebruikt indien mogelijk de nieuwste technieken zodat jouw website in vrijwel alle browsers goed te bekijken is.

 

Wil je meer informatie over de mogelijkheden voor jouw website, of heb je specifieke wensen? Neem dan contact met ons op, wij beantwoorden graag al je vragen om zo tot een passend voorstel te komen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.